L'estanc de dalt
Vilassar de Dalt

Carrer Àngel Guimerà, 9

S'han restaurat les pintures i esgrafiats de la façana.
    BCIL - Pla Especial Patrimoni Arquitectònic i Ambiental
    Jordi Montlló Bolart

Casa entre mitgeres de planta rectangular, que consta de planta baixa i dos pisos. La coberta és de teules àrabs a dues aigües i el carener paral·lela la façana del carrer, orientada a llevant.
    Compositivament, la façana principal, es disposa gairebé simètricament a partir de tres eixos de verticalitat, ja que el cos de l'esquerra es va afegir posteriorment i queda una mica desplaçat. Els brancals, llindes i ampits de finestres són de pedra treballada.
    El parament és arrebossat, llis i pintat, amb esgrafiats de motius vegetals i geomètrics.

Destaca la porta de fusta d'entrada principal de l'actual barberia, que és originària del segle XVIII; en el portaló possa la data de 1686.