L'Alzinar
Argençola

La Goda
    Carretera C-241 km 15. Al Camí de la Goda, més endavant un a l'esquerra que ens hi porta.

Dolent
    Les façanes es conserven en alçada, però ha caigut la teulada. Cal sumar-hi que esta envoltada de vegetació molt espessa.
    08008A008000140000IS
    Jordi Seró i Ferrer. IN SITU S.C.P.

Situada en una zona boscosa de l'indret de la Goda. A dia d'avui és un edifici abandonat, amb problemes estructurals que amenacen la seva integritat. La immensa vegetació que envolta l'edificació priva de veure l'existència d'altres edificacions annexes.
    De planta quadrada, constava de planta baixa, planta de pis i golfes. Alçat amb petits carreus de pedra irregular del país, disposats horitzontalment. Estava arrebossada, tot i que actualment es conserva ben poc. La coberta, que a dia d'avui no es conserva, era a dues vessants ( nord-sud). Tot i que no es pot observar, l'entrada estava orientada al sud. A la resta de façanes es poden observar algunes finestres a les parts superiors de les façanes.
    L'entorn més immediat es caracteritza per camps de conreu i bosc.