La Caseta Font-rubí

Barri de Grabuac i la Fanga, 35
A la Carrerada, a uns 450 m en línia recta al N del nucli de Grabuac

Miquel Gea i Bullich

Habitatge de planta rectangular amb coberta de dos aiguavessos, de teula àrab, i carener perpendicular a la façana principal, que s'obre al SO. L'edifici compta amb planta baixa i planta pis. A la façana original hi podem observar la part corresponent a l'edifici original i sengles ampliacions per ambdós costats. La distribució de les obertures a la part original d'aquesta façana és simètrica, articulada a partir de tres eixos verticals i totes les obertures són allilndades a excepció del portal doentrada, que compta amb un arc escarser presumiblement de maó.
L'habitatge respon a les característiques generals que trobem en els edificis construïts a la zona entre l'últim quart del segle XIX i principis del segle XX.