Km 32 de l'autovia de l'Ametlla
L'Ametlla del Vallès

Edats dels Metalls
    Si. CC.AA: 1853
    Varis propietaris
    Enric Costa Argemí

Estructures negatives situades al Km 32 de l'autovia, en una zona que correspon a una carena que fragmenta la vall del Congost amb la del Tenes. Bona insolació, terres de cultiu relativament planes i poca persistència de la boira de les fondalades.
    Durant la construcció de l'autovia, al marge, es van detectar dues sitges amb ceràmica feta a mà, sense decoració. També hi van aparèixer fragments d'ossos. Les sitges van ser destruïdes durant les obres i actualment, amb la zona urbanitzada, no es localitzen restes arqueològiques en superfície.
    Es conserven els materials al Museu de Granollers.

Jaciment documentat l'any 1964 per Josep Estrada