Jardins de Can Mironet del Bosc
Sant Pere de Ribes

Can Mironet del Bosc

No queden gaires arbres fruiters a la zona d'horta i algunes parts com la bassa estan deteriorats.
    Marta Lloret Blackburn - Antequem, S.L.

Davant la masia de Can Mironet s'hi conserva un espai enjardinat de la primera meitat del segle XX. El jardí s'estructura en dues parts diferenciades. A ponent hi ha la zona d'horta, distribuïda en dos nivells definits amb grans parterres rectangulars de maó. Al nivell superior hi ha plantats arbres fruiters, especialment tarongers i llimoners. La part nord presenta una bassa rectangular amb una bassa rectangular on hi creixien joncs i nenúfars. Aquesta part queda separada de l'anterior per una filera de xiprers. Els camins que voregen els parterres conflueixen davant d'una escultura d'Apel·les Fenosa. El camp de sota té la mateixa distribució i es destinava a l'horta. La segona part del jardí és la que està a migdia de la masia. Al davant de la casa hi ha plantats arbres ornamentals i palmeres, que precedeixen un bosc de pi blanc i pinyoner.