Jaciment paleontològic del Barranc Gran
Els Hostalets de Pierola

Jaciment paleontològic
    Cenozoic
    Sí, CC.AA., 12805
    Natàlia Salazar Ortiz/Jordina Sales Carbonell

Jaciment paleontològic de tipus fluvial amb el següent contingut de fauna: Conohyus simorrensis, Listriodon splendens, Galerix exilis, Mustela delphinensis, Ictitherium, Sciurus spermophilinus, Cricetodon sansaniensis, Prolagus oenningensis, Euprox furcatus, Micromeryx florensianus, Miotragocerus chantrei, Macrotherium grande, Trilophodon angustidens. Els fòssils recollits al jaciment estan dipositats a l'Institut Paleontològic Miquel Crusafont (Sabadell).

Les coordenades són aproximades. Miocè Mig

El Barranc Gran forma part d'un dels conjunts de jaciments de vertebrats fòssils més importants de Catalunya i d'Europa.

GOLPE, Josep M. (1971) : Suiformes del Terciario español y sus yacimientos, Tesis doctoral, Universitat de Barcelona. IPAC (sense any): "Jaciment paleontològic del Barranc Gran", Inventari del Patrimoni Arqueològic i Paleontològic de Catalunya, Barcelona.