A l'antic carrer Fedanci, actualment avinguda de Catalunya i fent cantonada amb la plaça Xavier Cugat, es va localitzar un jaciment arqueològic on actualment hi ha un edifici d'oficines.
En el moment de construir l'edifici es va trobar un paviment romà i fragments ceràmics del mateix període, que podria tractar-se d'un possible assentament agrícola. Quan es va urbanitzar el carrer Fedanci, van aparèixer tres sitges tallades i mig buides a causa de l'erosió. A l'interior es va trobar un fragment de nansa de ceràmica comuna.
En aquesta zona, amb una àrea arqueològica de superfície de 4.087 m², posteriorment van documentar-se 35 estructures excavades al subsol consistents en tres lacus, un canal, catorze sitges cinc dolies, vuit fossades, un possible forn i altres estructures sense determinar, dels quals tres eren murs.
Entre el material que va aparèixer hi havia terra sigil·lada, hispànica, sudgàl·lica i arentina, ceràmica de parets fines, àmfores i ceràmica comuna dels períodes ibèric i romà. També es va trobar una sitja de l'edat del bronze mitjà (1500 - 1200 aC) amb ceràmica decorada amb cordons i incisions.
Entre els mesos de febrer i maig de 2015 es va intervenir a la plaça Xavier Cugat número 2. En aquest cas, novament van ser excavades dues estructures romanes que consistiren en un lacus i una canalm que havien estat documentades l'any 2000. El lacus és un element arquitectònic de 12 x 4,5 x 50 metres, amb murs de pedra lligada amb morter i l'interior estava impermeabilitzat amb opus signinum a la base i en algunes parts a mitjana altura del mur.
De la canal se'n va localitzar 24,5 metres de llarg, però només se'n van excavar 1,5 metres. Estava formada per murs de còdols lligats amb morter. Es van consolidar les dues estructures, fent una reintegració volumètrica, la unió amb mallatext, el segellat dels murs en la part superior i en les fissures, la impermeabilització amb morter de calç i la col·locació de desguassos.