Jaciment arqueològic de can Querol
Polinyà

Camps situats a llevant de can Querol, al camí de la Serra
    Emplaçament
    La casa i terres de can Querol es troben a ponent del terme municipas, entre el camí de Santa Perpètua de Mogoda a Sentmenat (oest), la ronda de Salvador Allende (est), el carrer del pintor Joan Miró (sud) i les terres de can Rovira (nord)
    122,5

41.549700145133
    2.1546511278096
    429498
    4600127
    08167 - 35
    Prehistòric
    Edats dels Metalls
    XI-VIII ane
    Inventari del Patrimoni Arqueològic de Catalunya
    3180
    Ainhoa Pancorbo Picó

Estructura de boca estreta i parets bombades, qualificada com a sitja per membres del Grup Pro-Arqueologia i Història de Santa Perpètua de Mogoda. Del seu interior s'exhumaren fragments ceràmics, tuvots i algunes restes de fauna. No es té més dades respecte el diàmetre i fondària de l'estructura. La datació pel material aparegut correspon a un moment del Bronze Final. Cal ressenyar la troballa superficial d'un fragment de vas de provisions que presenta decoració de cordons digitats i mugrons.

Aquest material es troba dipositat al fons del Museu d'Història de Sabadell.