Imatge de la Mare de Déu de l'església de Sant Feliu de Terrassola
Santa Maria d'Oló

Església de Sant Feliu de Terrassola, al sector nord-est del terme municipal
    Carretera de l'Estany (C-59), al km. 50,5 camí direcció oest 150 m.

Local tancat
    Bisbat de Vic
    Jordi Piñero Subirana

Escultura exempta de fusta tallada, daurada i policromada que representa la Mare de Déu i que està emplaçada en un mur lateral de l'església de Sant Feliu de Terrassola. És una obra de l'època del barroc i representa la Verge, vestida amb un mantell blau, sobre un núvol i acompanyada als seus peus per tres angelets. A l'església de Sant Feliu de Terrassola hi ha documentada l'existència de diversos retaules de l'època del barroc, els quals no s'han conservat. N'hi havia un de Sant Feliu, un de dedicat a sant Joan Baptista i sant Joan Evangelista, un de Sant Sebastià i també altres de menors dedicats al Roser i a sant Pere. Possiblement aquesta imatge formava part d'un d'aquests retaules.

Propietat privada. Accés públic