Hotel Sant Rafel - Ca l'Illa
Begues

C. Agricultura

Racionalisme
    Manuel Parès
    Oriol Vilanova

Edifici isolat de planta quadrada, amb planta baixa i dos pisos en disposició esglaonada i teulada a quatre vessants de teula àrab. A la planta baixa de la façana nord es troba l'entrada principal a l'immoble, tot i que hi ha una entrada secundària a la façana oposada. L'entrada principal està situada sota una porxada situada sota una marquesina, suportada per columnes de marbre de color ataronjat. L'accés a aquesta entrada, sobrealçada, es fa per mitjà d'una escalinata. Els pisos superiors estan disposats, com ja s'ha dit, esglaonadament sobre la planta baixa, utilitzant espais i cossos modulars propis de l'arquitectura racionalista, com balcons i tribunes. El pis superior és, de fet, una torratxa amb finestres als quatre vents. Totes les façanes presenten la superfície de color groc trencat. Destaca, a nivell compositiu, l'ús de grans obertures quadrades i espais diàfans.

L'edifici tenia unes interessants finestres de guillotina que han estat substituides per finestres convencionals.