Hotel La Riba
Vilanova de Sau

La Riba s/n
    A 800 metres al nord del camí que surt del pantà de Sau.

Joan Casas Blasi

Edifici de grans dimensions, de planta rectangular.
    Presenta diverses alçades, tan mateix el cos central consta d'una planta baixa i tres pisos. Actualment desenvolupa funcions d'hotel i restaurant.
    A la façana principal s'obren un conjunt de finestres a cada pis que corresponen a les diverses habitacions de l'hotel.
    L'aparell constructiu no es pot apreciar ja que queda amagat sota l'arrebossat pintat de color blanc. Tan mateix al tractar-se d'una construcció moderna segurament ha estat edificada en totxo.
    A la part nord s'hi troben les construccions dedicades a les explotacions agrícola ramaderes de les quals disposa la família propietària.

Aquest edifici no disposa d'un interès cultural i arquitectònic destacable, s'ha fitxat ja que es troba a l' "Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Guilleries - Savassona" corresponent al municipi de Vilanova de Sau. El seu integrés pot raure en la gastronomia que ofereix el restaurant amb productes que provenen de la pròpia explotació agrícola-ramadera

Tot i que aquest hotel és de nova construcció així com les explotacions agrícoles, es possible que existís un mas originari que avui resta desaparegut.