Habitatge, carrer Descatllar, 26
Centelles

A l'interior nucli urbà

Es desconeix
    BCIL (PEPCHC 4-5-1995)
    Jordi Petit Gil

Edifici unifamiliar cantoner de planta baixa, un pis i golfes, separats en dos cossos per una motllura. En la seva última reforma l'accés va passar a la Ronda Coromines enlloc d'entrar pel carrer Descatllar, ara en aquesta façana només que dona una finestra, l'accés i les dues altres obertures (finestres) resten a la Ronda. A la primera planta encara es conserva el balcó a la façana principal juntament amb una altra finestra, a l'altra cantonada hi ha quatre finestres. Les golfes tenen una petita finestra que dóna també a la Ronda Coromines. La coberta és de teula aràbiga a dos vessants.

Actualment, després de l'última reforma l'accés a la casa actualment és per la Ronda Coromines, l'antiga porta d'accés ara és una finestra.

L'arribada del ferrocarril va provocar un augment de població a la vila. A principis del segle XX va haver un augment de població que va provocar un creixement al sector de l'eixample.

- PLADEVALL, Antoni (1987). Centelles. Aproximació a la seva història. Ajuntament de Vic.