Habitatge al carrer Josep Maria de Molina 15
Sant Feliu de Llobregat

Carrer Josep Maria de Molina, 15

Desconegut
    CENTRE D'ESTUDIS COMARCALS DEL BAIX LLOBREGAT

Edifici entre mitgeres de planta rectangular amb planta baixa i dos pisos. Presenta una façana dividida en tres cossos horitzontals. El que correspon a la planta baixa està avui dia molt modificat. Presenta una obertura gran (actualment entrada de cotxes) i, al seu costat, una porta estreta i rectangular per a l'accés de les persones a l'immoble. Aquest cos de la façana té un sòcol i un estucat que imita carreus de pedra. Als extrems estan decorats amb unes impostes que recorren verticalment tot el cos i que tenen forma de pilastra . Al primer pis s'hi ubica un petit balcó de plataforma rectangular i barana de ferro forjat. S'hi accedeix a ells a través d'una porta en forma d'arc escarser destacat per una imposta motllurada. Per sobre d'aquesta obertura s'aprecia un esgrafiat en forma de garlanda drapejada i motius florals. També en aquest cos de la façana els extrems porten una decoració a base d'imposta que simula una columna estriada d'inspiració clàssica que ocupa tota l'alçada d'aquest cos. El pis superior té avui dia una gran porta balconera amb ampit de ferro forjat. També els extrems d'aquest cos de la façana tenen una decoració que ocupa aproximadament la meitat de la seva alçada i que simula l'acabament de les columnes del pis inferior amb una pilastra que fa de peanya a un gerro o pinacle també adossat a la paret i d'escassa volumetria. Finalment el coronament de la façana és un dels punts destacats de l'edifici, ja que sobre una cornisa que simula suportar-se sobre infinitud de petites mènsules hi ha un parapet de formes sinuoses com si es tractés de l'estilització d'uns merlets i que amaga l'aigua de la teulada. En cada un dels merlet s hi ha un òcul de forma circular.