Habitatge a la carretera Laureà Miró 15
Sant Feliu de Llobregat

Carretera Laureà Miró, 15

Desconegut
    L'edifici està mancat d'un cert manteniment
    CENTRE D'ESTUDIS COMARCALS DEL BAIX LLOBREGAT

Edifici de petites dimensions entre mitgeres, de planta rectangular i cobert amb terrat a la catalana. En alçada s'estructura en planta baixa i pis. A la planta baixa presenta una porta i una finestra en forma d'arc rebaixat, aspecte aquest més remarcat a la porta. Ambdues obertures presenten una imposta perimetral i una decoració a la part central superior que imita una clau d'arc molt estilitzada. El pis superior té un balcó petit el frontal del qual es desenvolupa seguint la línia de la cornisa que separa ambdós cossos de la façana. Té barana de ferro forjat. Al seu costat hi ha una finestra. Totes dues obertures són rectangulars i també presenten una decoració a base d'imposta perimetral. La superfície de la façana en el segon pis presenta un estucat que imita carreus de pedra. La part superior de l'edifici es resol amb un petit fris que devia lluir esgrafiats vegetals, a jutjar per les restes d'estucat que encara s'hi observen, per sobre del qual hi ha una cornisa i una barana de balustres.