Habitatge a la carretera Laureà Miró 110
Sant Feliu de Llobregat

Carretera Laureà Miró, 110

Tot i que l'estructura està en bon estat, l'edifici està mancat d'un cert manteniment.
    CENTRE D'ESTUDIS COMARCALS DEL BAIX LLOBREGAT

Edifici de petites dimensions entre mitgeres, de planta rectangular i cobert amb teulada a dues aigües. S'estructura en planta baixa i pis i es desenvolupa al voltant d'un eix de simetria central longitudinal. En general destaca l'estucat en forma de carreus a les cantonades i sobre l'obertura principal de l'immoble. En planta baixa presenta una porta central més gran, en forma d'arc rebaixat, flanquejada per dues portes de la mateixa forma, però més estretes i baixes, de manera que la llum de l'arc de la porta central coincideix amb la clau de l'arc de les portes laterals, creant un efecte d'ordre. Per sobre d'aquest conjunt, ja al primer pis, un petit balcó amb plataforma de línies corbes, frontal motllurat i barana de ferro forjat. S'hi accedeix a través d'una porta rectangular emmarcada per impostes i amb una petita cornisa a la part superior. La part superior de l'edifici presenta una cornisa amb ràfec i, per sobre, dues motllures en forma de volutes que arrenquen dels extrems de l'edifici i moren al centre de la façana, sobre una mena de gran peanya central. Es un exemple més de la necessitat de simular un terrat a la catalana tot amagant la teulada a dues aigües.