Goigs a llaor de la Mare de Déu del Roser
Castellfollit de Riubregós

Monestir de les Avellanes (les Avellanes i Santa Linya, la Noguera)

Música i dansa
    Arxiu Gavin
    Xavier Bermúdez López

Goigs amb la capçalera "Goigs a llaor de la Mare de Déu del Roser que es canten en la Parròquia que li és dedicada de Castellfollit de Riubregós". El gravat mostra la Mare de Déu coronada amb un rosari i una rosa a la mà dreta, mentre que amb l'esquerra sosté l'infant Jesús. S'alça sobre una peanya amb tres querubins. A ambdós costats, ornaments de gerros amb flors. L'orla és amb motius florals i grans de rosari. El text, a 3 columnes (separades entre si per corondells que simulen rosaris) consta de 9 estrofes i una tornada. A la base de la columna central hi ha el monograma IHS coronant la representació d'un castell i dues torres (en al·lusió a l'escut de Castellfollit de Riubregós). Al peu, conclou amb una oració en llatí. Finalment, sota l'orla, hi consta el nom de la impremta (Joan Sallent, sucursal de Sabadell), sense l'any d'impressió.
    Al revers hi ha una anotació feta a mà: "5-IV-65", que és més versemblant com a data d'entrada a la col·lecció que no com a data d'edició.