Font del Zuzet
Vilanova del Camí

Al petit torrent que hi ha al costat de ponent de Can Baldufes

Miquel Gea Bullich

Font de clot, que en el moment de la visita es trobava totalment seca. La font s'obre en un mur de pedra seca que, actualment, es troba molt amagat per la vegetació exhuberant de la zona.

Aquesta font només ens era coneguda pel fet que apareixia mencionada al plànol a escala 1:5000 de l'Insitut Cartogràfic de Catalunya. No obstant això, la precisióde la seva localització era molt relativa. Això, sumat al fet que cap persona del municipi a les que hem preguntat sobre la font la recordés, feia difícil la seva localització.
    Sortosament, durant la visita a la zona aproximada on pensàvem que es podia ubicar la font vam topar amb una mena d'estructura on semblava veure's la intervenció de la mà de l'home. Pensem que es tracta de la font del Zuzet. Si és així, es tractaria d'una font de clot, que en el moment de la visita es trobava totalment seca. L'hem volgut identificar amb la font del Zuzet, atès que, per la zona on l'hem trobat, pensem que és perfectament plausible. De forma posterior a la troballa vam observar que al plànol de l'Institut Cartogràfic de Catalunya 1:50000 apareix justament a la zona una "Font del clot".