Font del Puig
Castellbell i el Vilar

Rasot del Puig

La font està en molt bon estat i continua rajant aigua.
    Jordi Montlló i Laura Bosch

Font d'aigua provinent d'un clot excavat per sota el marge del camí que mena des del cementiri al molí del Puig. Es tracta d'una petita cova excavada a la roca, on brolla una aigua límpida i fresca. Més modernament s'hi ha construït un petit safareig protegit a la part superior amb un muret de maó fins al sostre per tal de que l'aigua es mantingui neta. Per tal de controlar el cabal, hi ha una petita finestreta. Aquest espai fa uns anys estava protegit per un mur de maó que resseguia la roca, amb una portella de fusta i un banc per seure a l'exterior. Actualment, la portella ha desaparegut, i el que es veu en arribar és una construcció ferma de maó, amb coberta a un sol vessant i una reixa de ferro que el propietari tanca amb cadenat.