Font del Poble
Monistrol de Calders

a la riera de Sant Joan, a Poble Avall, pocs metres aigües avall de la Font de Ca l'Estiragués.
    a l'alçada del tram final del carrer Nou i per darrera de Cal Plans.

Ajuntament de Monistrol de Calders. Carrer de la Vinya, 9, 08275 Monistrol de Calders
    Sara Simon Vilardaga

La surgència d'aigua de la font està situada a la mateixa llera de la Riera de Sant Joan, per sota de la part final del carrer Nou, al sud-oest del poble. Concretament és una de les fonts del municipi en la que l'aigua surt calenta, a una temperatura entorn als 20 graus centígrads.

L'aigua d'aquesta surgència és aprofitada com a aigua de boca pel poble; de fet, a l'indret de la font hi ha el punt de captació de l'aigua que és bombejada cap al dipòsit municipal que hi ha situat al Serrat de la Rectora.
    També rep el nom de Font de Cal Feló i Fonts Calentes degut a la temperatura a la que surt la seva aigua