Font del Pascual/Font de la Pascola
Castellví de la Marca

Les Cunilleres. Regueres del Planes
    Emplaçament
    Des del barri de la Conillera Gran, seguir camí, al costat est de la fondalada anomenada Regueres de

41.35411
    1.60981
    383709
    4579000
    08065 - 60
    Regular
    La vegetació ha envaït la font i amenaça amb fer el mateix amb l'abeurador. Convenientment adequat pot ser un espai potencialment d'interès com a zona d'esbarjo, lloc de parada per excursionistes, ciclistes, etc.
    Tríade scp

Es tracta d'una font de clot que té unes parets de pedra petita i morter d'aigua i calç. Davant hi ha un abeurador (canal) de 30 cm d'amplada i molt a prop tres pedres han estat utilitzades per delimitar un possible brollador.

Referència cartogràfica: mapa topogràfic de Catalunya 1:5000, Ratera 419-4-8 (276-128). Institut Cartogràfic de Catalunya. 1a. Edició: setembre 1995

CÓRDOBA MARTÍNEZ, Manel. Les fonts del Penedès. Vilafranca del Penedès, 1997.