Font de les Basses d'en Sants
Arenys de Munt

Al nord del municipi.
    Torrent de les Basses d'en Sants

Pla General d'Arenys de Munt, 7/05/2003
    Jordi Montlló Bolart

Bassa de planta rectangular feta per recollir l'aigua que surt del vessant en una cantonada de la bassa. Abans també hi havia un bidonet de plàstic, però ha desaparegut. En la visita del juliol de 2006 hem pogut comprovar que rajava aigua.

Entorn de castanyers i avellaners i canyissars.

El nom s'atribueix perquè abans aquest torrent era ple de petites basses o safareigs que recollien l'aigua. Es diu que les basses han desaparegut a causa de la mà de l'home, però la quantitat de vegetació que cobreix el terreny, també podria amagar alguna sorpresa.

EGAM, S.L (1998). Inventari d'elements d'interès del municipi d'Arenys de Munt: fonts i elements naturals. Inèdit.