Font de la Polla
Arenys de Munt

Riera de Sobirans
    Abans d'arribar a Lourdes, agafar un camí a mà esquerra, davant l'antiga ermita de St. Miquel.

Pla General d'Arenys de Munt, 7/05/2003
    Jordi Montlló Bolart

Aigua de mina que raja per un galet d'alumini i cau damunt una petita pica de pedra granítica. Al costat hi ha un safareig de planta irregular que utilitza l'aigua pel rec dels camps. Entorn d'alzinar, castanyers i falgueres. A dins la bassa hi ha nenúfars i serps verdes.

Es considera que l'aigua té propietats medicinals i curatives. Per aquest motiu era visitada per viatgers i pelegrins que anaven a l'ermita de Sant Miquel.
    Es va arranjar l'any 1996.

EGAM, S.L (1998). Inventari d'elements d'interès del municipi d'Arenys de Munt: fonts i elements naturals. Inèdit.