Fons parroquial de l'església de Sant Quirze de Besora
Sant Quirze de Besora

C/Patis, 29
    A l'interior de la rectoria

Parròquia de sant Quirze de Besora
    Bo
    Es conserva al despatx parroquial situat al primer pis de la rectoria. Val a dit que s'han trobat dos documents solts a l'arxiu municipal que corresponen al segle XVII i que són els únics exemplar de l'arxiu parroquial que va quedar destruït per la guerra civil.
    Inexistent
    El fons parroquial es conserva a dins de la rectoria de la parròquia de Sant Quirze. Una part del fons dipositat a l'arxiu municipal gaudeix dels instruments de protecció d'aquest arxiu. El fons està protegit per la Llei de Patrimoni Català 9/1993 en ser de l'església.
    Parròquia de Sant Quirze de Besora
    Pere Cascante i Torrella

Els llibres de baptisme, matrimoni i òbits daten dels anys 1936 a l'actualitat. En total es conserven un conjunt de 6 llibres d'expedients matrimonials organitzats per anys i per ordre cronològic. La resta del fons es va perdre ja que durant la guerra civil va ser cremat i destruït. A l'arxiu municipal hi ha tres fulls solts de 1772 pertanyents a l'arxiu parroquial antic i referents a expedients matrimonials que es van salvar de les flames de la guerra civil i datats del segle XVIII. Són els únics exemples que ens han arribat de l'arxiu parroquial antic.