Fons fotogràfic referent a Vilassar de Dalt de l'Institut Municipal de Cultura de Barcelona
Vilassar de Dalt

Plaça de Pons i Clerch, 2 2n (08003 - Barcelona)

Fons d'imatges
    Arxiu Fotogràfic de Barcelona (Institut Municipal de Cultura de Barcelona)
    Jordi Montlló Bolart

Es tracta d'un fons de fotografies de Vilassar de Dalt, en blanc i negre, on es retraten diversos indrets del municipi (carrers, temàtica religiosa, capelles de carrer, església, etc). N'hi prop d'un centenar.
    L'Ajuntament de Vilassar, a través del Museu adquirí els drets de reproducció de part del fons i es pot consultar a l'Arxiu històric, secció fotografia. També ha servit per il·lustrar un volum sobre la història gràfica de Vilassar i per fer alguna exposició.
    Es tracta de prop d'un centenar de fotografies procedents del Fons Josep Mas Guàrdia, del Fons Mossèn Josep Mas i del Fons Editorial Martín.

SALA GRAU, Joan (2006) La imatge perduda. Clavell cultura, sl.