Fons fotogràfic de l'Arxiu Gavín
Montgat

Arxiu Gavín. Avinguda del Mas Fuster, 57. 08190 Valldoreix

Fons d'imatges
    Arxiu Gavín
    Marta Lloret Blackburn

A l'Arxiu Gavín s'hi conserven fotografies de les esglésies i capelles de tot Catalunya. Del municipi de Montgat hi ha un total de 28 fotografies de l'interior i exterior de les construccions religioses, que es troben classificades de la següent manera: - Església parroquial de Sant Joan. Anys 1961, 1969, 1984 (3). - Capella de Santa Maria. Pares Claretians. Missioners Fills de l'Immaculat Cor de Maria. Seminari Claretià. Any 1984 (6). - Capella de la Mare de Déu Miraculosa. Companyia de les Filles de la Caritat de Sant Vicenç de Paül. Guarderia de la Verge del Mar. Residència Sant Jordi. Riera de Sant Jordi, 17. Any 1984 (2). - Capella de la Mare de Déu Miraculosa. Companyia de les Filles de la Caritat de Sant Vicenç de Paül. Torre Aleix. Any 1984 (2). - Capella de Sant Martí. Can Ribas o Masia Martí. Antigament casa Galceran. Club Tennis Montgat. Any 1984 (6). - Capella de Sant Joaquim o Mare de Déu de les Neus. Cal Regent. Marquès de la Manresana. Antigament Can Carreres. Any 1984 (3).

L'Arxiu Gavín consta d'un fons documental molt ampli, format a partir de la recopil·lació exhaustiva feta per Josep Maria Gavín de fotografies de les construccions religioses catalanes, goigs, estampes, i un llarg etcètera de documents d'àmbit religiós.