Fons documental Arxiu Municipal de Sant Quirze Safaja Sant Quirze Safaja

Ajuntament Sant Quirze Safaja. Carretera de Barcelona, 2

Fons documental
Legal i física
Llei 10/2001 d'Arxius i Documents
Ajuntament Sant Quirze Safaja.
Núria Cabañas

L'Arxiu Municipal de Sant Quirze Safaja està situat a l'edifici de l'Ajuntament, carretera de Barcelona, 2. S'hi conserva la documentació administrativa generada pel propi ajuntament des de 1845 fins a l'actualitat. La documentació està classificada en les següents seccions: administració general, hisenda, proveïments, serveis socials, sanitat, 1979)obres i urbanisme, seguretat pública, serveis militars, població, eleccions, ensenyament, cultura i serveis agropecuaris i medi ambient. També disposa d'un fons privat dividit ens les següents seccions: fons documental de la Hermandad Sindical de Labradores y Ganaderos (1938-1979), de l'Associació de Defensa Forestal (ADF) d'entre els anys 1988 i 2004 i del fons documental de la Delegació local de FET y de las JONS d'entre els anys 1971-1973.