Fons de material arqueològic de Castell de l'Areny al Museu Comarcal de Berga
Castell de l'Areny

Edats dels Metalls
    Legal i física
    Llei 9/1993 del Patrimoni Cultural Català
    Museu Comarcal de Berga. C/ dels Àngels, 7. 08600 Berga.
    Sara Simon Vilardaga

El fons està conformat per un conjunt de fragments ceràmics informes i alguns fragments de formes. Constitueixen un total de 63 trossos en total (o 52 de informes i 10 de formes). Es tracta d'uns fragments d'atribució cronològica molt àmplia (del Bronze mig a la baixa edat mitjana), comptant amb una part destacada de les peces corresponents al període d'edat dels metalls. Són clarament destacables uns exemples de fragments de vora de botó, i 1 fragment amb decoració en incisions.
    Es tracta de troballes en superfície localitzades per membres de la Societat d'Arquelogia del Berguedà en diversos punts de la zona de la Clusa i també de Castell de l'Areny.

Les dades referents al material han estat facilitades per membres de la Societat d'Arqueologia del Berguedà. Els materials consten custodiats a l'espai de reserva del museu però resten pendents del dipòsit definitiu.