Fons bibliogràfic del Centre Parroquial
Sant Cugat Sesgarrigues

A la Rectoria de la parròquia
    S'arriba fàcilment entrant per la tercera entrada de Sant Cugat des de la N-340

Fons bibliogràfic
    Bo
    Seria interessant inventariar mitjançant tècniques actuals els llibres més antics que s'hi apleguen a la biblioteca, a la vegada seria interessant diagnosticar l'estat d'aquesta part del fons bibliogràfic.
    Bisbat de Barcelona
    Tríade scp

La biblioteca ocupa dues sales de la Rectoria. En elles s'hi apleguen quasi 8.000 volums segons Mn. Antoni Margarit, que és el que s'encarrega de la biblioteca. Va ser creada per iniciativa seva. La temàtica és diversa, es poden trobar des d'obres de referència com diccionaris enciclopèdics a revistes científiques. Destaca la revista Ibèrica que la biblioteca adquireix mitjançant susbscripció. Hi ha els volums des de 1914. Hi ha també entre d'altres, la col·lecció del diari 3 de vuit, el diari comarcal. Geografia, història natural, història, història de l'art, literatura, etc. componen la resta de la biblioteca. Hi ha obres d'edicions especials de luxe. Una de les sales està dedicada bàsicament a la història, ja que s'hi apleguen un important nombre de volums especialitzats en documentació històrica, matèria en què Mn. Antoni Margarit és expert. En ella es troben les publicacions de cartularis, arxius històrics, cartes de població, llibres de diferents monestirs, etc. no només de Catalunya sinó d'altres llocs de l'estat. Menció a part mereixen una sèrie d'obres certament antigues, entre les que es troben els llibres propis de la parròquia i algunes peces com un vocabulari eclesiàstic "Lexicon Ecclesiasticum" de 1792, una biblia del segle XVI o un llibre de medicina de 1876.