Fonda Marina
Montgat

Entre la carretera N-II i la Riera d'en Miquel Matas

Marta Lloret Blackburn

Casa aïllada de planta rectangular que es troba situada a tocar la carretera N-II. És de planta baixa i pis, amb la coberta a dues vessants i el carener perpendicular a la façana. Totes les obertures són d'arc pla, de les que en destaca el finestral del primer pis de la façana de migdia. Aquest té un relleu vegetal a la llinda, es troba emmarcat amb pintura blava i té sortida a un balcó. A la façana de ponent es reprodueix el mateix finestral, aquest cop sense balcó. Sota el ràfec té un fris vegetal que inclou la ventilació de la coberta. La façana principal està coronada amb un petit capcer triangular amb motllura i pinyes ceràmiques als extrems. Darrera la casa s'hi conserva un pou circular cobert amb volta esfèrica i una base de premsa.

La Fonda Marina es troba situada a peu de l'antic camí ral (actual N-II). Actualment encara s'utilitza com a restaurant.