Festa Major de Porquerisses
Argençola

Al nucli de Porquerisses.

En els darrers ha crescut el nombre d'assistens als actes de la Festa Major.
    Ajuntament d'Argençola. Major, s/n. 08717 Argençola
    Jordi Seró i Ferrer. IN SITU S.C.P.

La Festa Major de Porquerisses es celebra en honor a Sant Genís. Es realitza els dies 25 i 26 d'agost i està organitza per l'Associació de veïns de Porquerisses amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Argençola.
    La festa consisteix en una missa solemne el dia de Sant Genís i una sèrie d'actes festius, que van variant cada any. Entre aquests actes hi ha diferents campionats de botifarra, dominó o ping-pong. La nit del 26 hi ha sempre un ball popular per a tots els assistents fins entrada la matinada. L'endemà de Sant Genis s'acostuma a celebrar un esmorzar amb xocolatada i un dinar popular.
    Els actes es realitzen al local social de Porquerisses.

Els anys que la festivitat de Sant Genís cau entre setmana, es traslladen els actes al cap de setmana més proper. La majoria d'any es realitzen només