Edifici del carrer del Progrés, 19
L'Hospitalet de Llobregat

Racionalisme
    Ramon Puig i Gairalt
    Deteriorament per manca de manteniment.
    BCIL (Fitxa núm. 71, PEPPA, 2001)
    Jordi Montlló Bolart

Aquest edifici que s'aixeca a la cantonada del carrer Progrés amb el carrer d'Occident fou concebut amb planta baixa i pis; però enmig de les obres es decidí fer-ne una nova planta. La coberta és de teulada a dues aigües.
    Destaca el joc de volums que s'acompanya també per l'ús de colors de façana diferents per a elements compositius distints. Aquesta característica, juntament amb les decoracions florals geomètriques que omplen els buits de les obertures simulades i els panys entre algunes d'elles, acaben per singularitzar l'edifici.

Edifici projectat per Ramon Puig Gairalt per dedicar-ho a escola, l'any 1930.