Costa de Santa Eulàlia
Santa Maria d'Oló

Rodalies del nucli urbà, prop del raval de Santa Eulàlia
    Carretera d'accés a Oló (BP-4315) a l'alçada del camp de futbol s'agafa aquest corriol direcció W

Ajuntament de Santa Maria d'Oló
    Jordi Piñero Subirana

Camí tradicional que comunica el raval de Santa Eulàlia amb la carretera d'accés a Oló, per anar al poble. S'anomena costa perquè ha de salvar el desnivell provocat per la vall del Torrent Gros, que discorre de nord a sud tot separant dos altiplans. El tram més ben conservat és el que va del raval fins al torrent. Consisteix en un corriol estret que ha conservat força bé l'empedrat tradicional. Després del torrent el corriol ha estat arranjat modernament amb elements de fusta. Aquest corriol separa dues propietats: els camps situats al sud són de cal Saladich, i els del nord són de ca l'Ambròs, que és la caseta que hi ha en aquest sector.

Informació oral facilitada per Josep Canamasas Güell