Corral del Polell o del Collet
Sant Pere de Vilamajor

Veïnat de Santa Susanna
    Al camí del Terrer a Santa Susanna, just a la cruïlla de camins cap a can Ginesta i mas Rovira.

En estat ruïnós.
    Virgínia Cepero González

Edifici de planta rectangular, sense divisions internes, amb murs de pedra de pissarra d'origen local. No es conserva la coberta.
    Presenta una sola obertura en un dels costat llargs. El terra és la mateixa roca del turó sense polir.
    Les mides aproximades del corral són 13 m de llargada per 5 m d'amplada. Els murs conserven els 2 m d'alçada original.

Inventari Patrimoni Construït del Montseny: 08234054.

El corral del Polell albergava el ramat que pujava des de la masia mare de El Polell, en les transhumàncies estivals fins al Pla de la Calma.

MUSEU ETNOLÒGIC DEL MONTSENY - CPCPTC (1999). Inventari del Patrimoni Etnològic del Montseny (Sant Pere de Vilamajor).