Coma de Vallcebre
Vallcebre

Dolent perquè es desconeix la localització.
    Sense accés
    Desconegut
    Anna Junyent Traserra

El jaciment paleontològic de Coma de Vallcebre es refereix a una localitat, de la qual se'n desconeix la localització i no hi consta cap intervenció, on s'hi documenten restes d'invertebrats marins fòssils d'edat Senonià ( Cretaci superior, Mesozoic), i s'hi destaca la presència de l'equínid (eriço marí) Orthopòsis miliaris, i del crustaci decàpode Callinassa faujasi.

Aquest jaciment està recollit a la CCAA, la seva referència es va fer a partir del buidatge bibliogràfic, tot i que no el van poder localitzar. Avui en dia tampoc s'ha trobat ni hi ha cap altre referència bibliogràfica.

AAVV (1990). Inventari del Patrimoni Paleontològic de Catalunya (CCAA). Generalitat de Catalunya. FOLCH, R (1980). Registre fòssil. Història Natural dels Països Catalans. Barcelona, núm. 15.