Collsabena Nou
Vilanova de Sau

Collsabena Nou s/n
    Davant de Collsabena

Joan Casas Blasi

Construcció de planta rectangular que presenta unes dimensions de 12,80x8,70 metres. La seva superfície total és de 226m2 i la superfície coberta de 113m2.
    La casa consta de planta baixa, i un pis amb la coberta a doble vessant i el carener paral·lel a la façana.
    La porta d'accés a l'interior es troba situada centrada a la façana principal i coronada amb un arc de mig punt. S'hi troba gravada la data "1945". A banda i banda s'obren dues finestres emmarcades en pedra.
    A l'alçada del primer pis, just sobre la porta, s'hi troba un balcó amb barana de ferro. La resta de finestres que es troben a l'alçada del primer pis estan perfectament alineades amb les de la planta baixa.
    El parament constructiu no es pot observar ja que l'acabat de la casa és arrebossat i pintat de color rossenc amb ratlles blanques pintades de manera horitzontal