Cementiri de Sant Martí Sesgueioles
Sant Martí Sesgueioles

Av. Catalunya 31

Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles
    Josep Anton Pérez Arriaga (TRÍADE Serveis Culturals)

El recinte està tancat per murs de maçoneria, que tanca una superfície de planta quadrada  aproximadament de 1920 m2. La façana principal està al sud-oest, on destaca l’obertura  de la porta d’arc apuntat feta de dovelles de pedra. La clau de l’arc té la inscripció de l’any, 1899. La porta de ferro està treballada en forja amb decoracions geomètriques. A l’interior hi veurem totes les sepultures agrupades en nínxols protegits per porxades. Al mur oposat a l’entrada, unida per un camí de paviment de lloses de pedra, es situa la capella, de grans dimensions, amb porta d’arc apuntat i un òcul encerclat en maons. A les bandes de la capella hi ha nínxols. La zona central del recinte està enjardinada, hi ha diversos xipressos i jardineres.