Celler d'en Cuduñet
Cabrils

C. De les Acàcies, 2

Jordi Montlló Bolart

Conjunt d'elements destinats al premsat del raïm: cup, premsa, sot i màquina veremadora. El cup i el sot amb la canalització corresponent són elements fets d'obra, amb maons i rajols; la premsa i la màquina són objectes mobles, però que formen part del mateix procés. Estan ubicats en un garatge-celler del carrer de les Acàcies.
    La màquina veremadora trepitjava, premsava i repremsava el raïm. Originàriament anava amb la toma de força del tractor, però després se li va afegir un motor elèctric. Treballava a la vinya i es desplaçava per les quatre rodes de ferro, radials que tenia. És una màquina francesa de MABILLE FRERES d'AMBOISE.

La màquina fou comprada de segona o tercera mà l'any 1971. La premsa està fabricada a Can Font de Mataró.