Celler del cava
Sant Llorenç d'Hortons

Sant Joan Samora
    Per la B-224 poc abans del PK 22

Catàleg de masies (POUM de Sant Llorenç d'Hortons, 2005)
    Jordi Montlló Bolart

Casa als quatre vents imitant l'estil popular de les masies, però de factura recent. És de planta rectangular, de tres crugies, la central disposa de planta baixa i pis i les laterals només planta baixa; amb la coberta amb ràfec de teules àrabs a dues aigües i el carener perpendicular a la façana principal, orientada a llevant. La façana té una composició simètrica a partir de tres eixos de verticalitat, definits per grans obertures amb balcó a la planta pis; totes amb emmarcament de maons posats a llibret o sardinell. Els paraments són llisos i arrebossats, pintats d'un color crema.

Actualment és un restaurant

No es coneix documentació històrica relacionada amb aquesta casa. La darrera reforma data de l'any 1984.