Cases en filera / Can Llobet
Bigues i Riells del Fai

Bigues. Nucli urbà. C. Camí de la Torre, 4-10

Regular
    Les dues cases de l'extrem sud estan abandonades, amb les obertures parcialment tapiades, afectades per l'ampliació del vial original.
    Ref. cad.: 41804DG3144S
    Anna Soteras i March

Conjunt de quatre cases en filera, de planta baixa, pis i golfes, amb coberta a dues aigües. Formen part d'una de les poques promocions de cases de cos del municipi. Les dues últimes cases, en direcció a la Torre estan inacabades, sense baranes als balcons i les obertures parcialment tapiades.
    El tipus constructiu és de parets de paredat de pedra i maó massís en les obertures i en les filades dels forjats i sotacoberta.
    Tots els habitatges disposaven d'un petit jardí a la part posterior.

Forma part d'un conjunt d'edificis de bona qualitat constructiva, en un estil iniciat per uns constructors de la zona, la família Magrins.