Casal noucentista
Argentona

Nucli urbà. C. Gran, 90

Regular
    Es comença a observar deteriorament de l'arrebossat de façana, per humitats, i dels elements de fusta exteriors. Es requerirà en poc temps un repàs i manteniment de l'edifici.
    Ref. cad.: 47109DG5000N
    Anna Soteras i March / ACTIUM

Edifici resultat d'una remunta d'un pis i una reforma de dos cases de cos, originalment de planta baixa i pis. Es tracta d'una construcció amb un estil particular, d'inspiració europea, amb un cos sortint en l'extrem superior de la façana principal, amb teulada tipus badalot, i estructura de façana mixta, a base de corretges de fusta i obra, reflectida en l'acabat final.

L'interès d'aquesta construcció rau en la particularitat de la solució, atribuïble a l'eclecticisme de principis de segle XX, i assimilable a la originalitat d'altres exemples de cases de cos d'Argentona.