Casa plaça de la Caserna 7
Granollers

Plaça de la Caserna, 7
    Al nucli antic de Granollers

Noucentisme
    ARQUEOCIÈNCIA - J. M. Huélamo
    Jordi Piñero Subirana

Edifici d'habitatges influït per l'estètica noucentista. És un edifici entre mitgeres en cantonada. Consta de planta baixa i dues plantes pis amb coberta plana. Les façanes són planes, arrebossades i pintades. El coronament és amb una barana massissa. A la façana principal en destaquen els balcons de les plantes pis. Inicialment havia estat composada segons quatre eixos amb buits de proporcions verticals, emmarcats en el terç superior. Algunes d'aquestes obertures han estat modificades (CUSPINERA et alií, 2001).

Aquest edifici, d'estil noucentista, fou construït l'any 1920.