Casa Maria Ferret
Vilafranca del Penedès

Carrer Cid, 19

Noucentisme
    Jordi Montlló Bolart

Casa que fa cantonada del carrer Cid amb el carrer de Sant Ramon de Penyafort. Edifici entre mitgeres de planta rectangular que consta de planta baixa i pis. La coberta és de teules àrabs a dues aigües i el carener paral·lel al carrer Cid.
    Composició simètrica de les façanes; a partir de tres eixos la façana del carrer Cid, i de dos eixos la del carrer Sant Ramon de Penyafort. A la primera, trobem dues obertures a cada eix, d'arc carpanell a la planta baixa i de llinda recta, a la planta pis, però amb emmarcaments. En aquesta planta, hi trobem dos balcons ampitadors i un balcó d'obertura única. A la façana del carrer Sant Ramon de Penyafort, dos balcons ampitadors a la planta pis.

Reformada els anys 1919-1920 per l'arquitecte Santiago Güell i Grau