Casa Gòtica (Ca l'Ametlla, Can Rectoret, Can Badia)
Argentona

Nucli urbà. Plaça de l'Església

XVI
    Ajuntament d'Argentona
    Anna Soteras i March / ACTIUM

Casal senyorial de planta baixa, pis i golfes, amb coberta a dues aigües. S'han aprofitat elements arquitectònics antics, però la base és una casa en runes dels segles XIV i XV. Actualment es troba molt restaurat, però conserva la porta adovellada amb pedra treballada i diverses finestres gòtiques, estil canopial.

Parcialment enderrocada durant la Guerra Civil, fou reconstruïda i ampliada per Joan Rectoret i Rigola qui, a la seva mort, dóna a la vila com a Museu del Càntir. Actualment el Museu s'ha traslladat a l'altra façana de la Plaça de l'Església.

Guia dels museus de Catalunya. Ed. "La Caixa". Barcelona, 1979 Gran Geografia Comarcal de Catalunya. Vol 6. El vallès i El Maresme. Fundació Enciclopèdia Catalana. Barcelona 1982 A. Cirici. (1982) Museus d'art catalans. Ed. Destino. Barcelona, P 18