Casa del Carrer Santiago Apòstol, 66
L'Hospitalet de Llobregat

Barcelonès
    Carrer Santiago Apòstol, 66
    Barri de La Torrassa

diversos propietaris
    Jordi Montlló Bolart

Casa de planta rectangular entre mitgeres que consta de planta baixa i pis, amb la coberta de terrat pla. Respon a una tipologia constructiva que es remunta a les primeres eixamples. Moltes d'aquestes cases han patit transformacions, remuntes i destruccions parcials o totals, desconfigurant un urbanisme característic de finals dels segle XIX i principis del XX. No és el cas d'aquesta, que malgrat alguna modificació en accessos en planta baixa, manté el programa estructural i ornamental propi. Destaca el balcó corregut de la planta pis i el coronament esglaonat de la façana. El parament imita carreus abuixardats i la cambra de respiració està emmarcada per una motllura dentellada a la part inferior i una cornisa volada sustentada amb cartel·les decorades, a la superior. Els espiralls també són fets de relleus florals.