Casa del Carrer de Marti Julià, 185
L'Hospitalet de Llobregat

Barcelonès
    Carrer de Marti Julià, 185
    Barri de La Torrassa

diversos propietaris
    Jordi Montlló Bolart

Edifici d'habitatges que consta de planta baixa i dos pisos. En planta baixa, trobem l'accés a l'escala comunitària al centre i, als costats, obertures de llinda recta més grans destinades a comerç. L'element més destacat és el programa ornamental de les plantes superiors, a partir d'una distribució harmònica de les obertures i l'encoixinat del parament. En primer lloc trobem tres obertures per planta, de llinda recta. En el primer pis comparteixen un balcó corregut de costat a costat de la façana. En la segona planta hi trobem tres balcons individuals. Totes les obertures tenen un emmarcament recrescut, llis i pintat de color bordeus. Algunes tenen relleus florals decoratius a la llinda o en els costats del recreixement.
    El parament és un abuixardats imitant carreus. El coronament de la façana és amb ondulacions, combinant el ple amb el buit omplert per una reixa de ferro. El terrat és pla.