Casa del C. Fontlladosa, 4
Malgrat de Mar

C. Fontlladosa, 4

Marta Lloret Blackburn- Antequem, S.L.

Casa d'estil noucentista construïda durant el primer terç del segle XX. És un edifici entre mitgeres i de planta rectangular que s'estructura en dues crugies. Consta d'un sol nivell d'alçat i té la coberta a dos vessants amb el carener paral·lel a la façana. El frontis s'obre amb un portal i un finestral d'arc pla arrebossat, sobre els quals hi ha decoració en relleu. El coronament està definit per una cornisa d'on arrenca un preeminent capcer semicircular amb motllures i garlandes en relleu, custodiat per una barana de balustrada a cada costat amb esferes decoratives. L'acabat exterior del mur és arrebossat i pintat, amb el coronament i la decoració de les finestres de diferent tonalitat.