Casa carrer Montseny, 87
L'Hospitalet de Llobregat

Barcelonès
    Carrer Montseny, 87

diversos propietaris
    Jordi Montlló Bolart

Casa entre mitgeres que consta de planta baixa i dos pisos amb la coberta plana. La façana s'organitza de forma simètrica amb un eix central que ve definit per la porta en planta baixa, una sanefa ornamental esgrafiada amb motius florals i un bust de Castelar en el capcer. Aquest eix divideix la resta de la façana en dos meitats iguals, amb dues obertures per planta, però un balcó corregut de banda a banda de la façana, separades per una barana mitgera de ferro. Damunt les llindes hi trobem ornamentació en relleu.
    El més destacat és el coronament de la façana, de forma irregular creant dos balcons amb barana a l'alçada del terrat.
    El parament és arrebossat imitant carreus abuixardats pintat de color ivori. Per contra la sanefa central, els emmarcaments de les obertures i la motllura del coronament de la façana estan pintats de marró.