Casa carrer Alfons Sala, 112
Olesa de Montserrat

Carrer Alfons Sala, núm. 112

Jordi Piñero Subirana

Casa unifamiliar de planta baixa, situada a la cantonada entre els carrers Alfons Sala i Barcelona. Es tracta d'un edifici que adopta la forma d'un petit xalet, amb un estret jardí davanter, que resol de manera elegant un xamfrà de l'eixample, tot mantenint el caràcter propi dels anys 1920-30. D'un estil poc definit, l'originalitat del conjunt es troba en l'orientació centrada en l'eix que marca el portal de la tanca, a l'angle del xamfrà. Les façanes tenen grans finestrals; el de la cantonada partit per una columneta. Sota el ràfec de la teulada una mena de fris fet de rajoles ressegueix les façanes. També és interessant el mur de tancament exterior, que segueix un ritme de formes cobes d'inspiració vàgament modernista.

Segons el Cadastre, es tracta d'una construcció del 1930.