Can Zidret
Sant Pere de Ribes

C. de Canyelles, 6

Marta Lloret Blackburn - Antequem, S.L.

Casa situada a l'inici del nucli de les Parellades, sota Can Carbonell. Està constituït per diversos volums adossats, formant un pati davant la façana. El volum central és de planta baixa, pis i golfes i té la coberta a dues vessants amb el carener paral·lel a la façana. El frontis es composa d'un sol eix definit amb obertures d'arc pla arrebossat. A ponent hi ha adossat un cos en paral·lel, de planta baixa i pis i coberta plana. El frontis es composa de dos eixos d'obertures d'arc pla arrebossat, les del primer pis amb sortida a un balcó. Entre els dos finestrals del primer pis hi ha un rellotge de sol circular que incorpora la data "1866". A la façana de llevant del cos central hi ha adossat el tercer volum, de planta baixa, pis i golfes però de menor alçada que el primer. Té la coberta a una sola vessant que desaigua a la façana. Les obertures són també d'arc pla arrebossat, que incorporen al primer pis una motllura triangular a la llinda. A la façana de migdia s'ha adossat un cos modern de dos nivells amb terrassa al pis superior. Sota d'aquest hi ha un cos de planta baixa i un pou circular d'aigua naixent. El revestiment exterior de la casa es manté arrebossat. Des del cos de migdia comença un baluard que tanca el pati per ponent, obert amb una portalada amb llinda de fusta on hi ha gravat l'any "1786".