Can Valls Nou
Caldes de Montbui

Carrer de Pujada Baduell, s/n

Pla d'Ordenació Urbanística Municipal
    Laura Bosch Martínez

Casa de planta rectangular, amb coberta de teula àrab, a dues vessants, que consta de planta baixa i pis. El pendent de la teulada és d'un 30 % aproximadament i les teules es troben disposades a llata per canal. Les obertures de les façanes no presenten elements arquitectònics destacables. Damunt del portal d'entrada, al primer pis, hi ha una finestra amb balconera i voladís amb una barana de forja. Tota l'era està enrajolada de lloses irregulars i lligades amb ciment. Té varis edificis annexes per guardar els estris i la maquinària de treballar la terra. A la casa s'hi accedeix per una obertura moderna, realitzada en el mur de tancament de la propietat, que consta d'un barri. Uns metres més amunt hi ha el portal forà de fusta fet amb taulons i clavetejat amb claus de cabota grossa de forma rodona, i on s'ha incorporat una portó que permet accedir al pati de la casa. Té escudet i picaporta de forja.
    A la banda dreta de la façana orientada a llevant, hi ha un petit safareig amb la rentadora restaurada amb pòrtland i un pou, del qual només queda la part baixa. L'aigua d'aquest safareig prové d'una mina.

El topònim de Can Valls Nou hauria servit per designar la casa moderna (que de fet són dues masies adossades), dalt de la Serra.